Trendkillerz

Trendkillerz

A zenekar Nyúl György gitáros (ex Sickness, Negative Side, Subject, Booboo’s Punch) és Rab Attila dobos (ex Sickness) hosszú ismeretségének köszönhetően jött létre 2007 szeptemberében, Kecskeméten.

2008 év Áprilisában, Csukás Attila (ének), Augusztiny Csabi (basszusgitár) csatlakozásával már teljes erőbedobással folyhatott a munka, elkészült az első 5 tracket tartalmazó demo: „Álmok” címmel.

2009-ben Rab Attila külhoni munkája miatt Laczi Arnold ült a dobok mögé, Bucsi László (ex- H.Z.Z.)lépett a basszusgitáros posztra.

2010 Januárjában, Csukás Attila és Orcsik Attila-billentyűs távozása után, Kecskemét korábbi zenekaraiból már jól ismert frontember:Basa László(ex Kordon, Johnny & Basco)érkezett hozzánk. Ez az év jelentős változásokat hozott, az együttes lefektette céljait, és aktívabb működésbe kezdett. Márciusban felkerült a legismertebb videómegosztóra első klipünk: “Tépem a húrokat”, később egy másik dal klipje: “Vigyázok rád majd” címmel. 2010 Augusztusában interjút készítettünk a Kecskeméti Gong rádiónál, mely során három dalunk meg is szólalhatott az éterben.

Szerepeltünk a Hammer Wold decemberi számának (Over the Under)cd mellékletén, Őrült nap c dalunkkal. Az interjút itt olvashatjátok el: http://hammerworld.hu/2010/12/08/over-the-under-vol-4-ujabb-harom-csapat-mutatkozik-be/

Számos koncert és jelentős munka befektetésével 2011 januárjában elkészült az első albumunk : “Orosz rulett” címmel! A zene sokféle hatásból tevődik össze, a közös cél, emészthető rockzene létrehozása volt, mai megfogalmazásban, mindez némi elektronikával fűszerezve.

Arnold, 2011 Januári távozását követően, Vellai Tamás-Picure(Basco korábbi zenésztársa) ült a dobszerelés mögé.2011 Áprilisában interjút készítettünk a Gong rádióban, klipesélyes dalunk, a Neked eladom a lelkem , Nézz rám és a Celeb is elhangzott. A Hammerworld 2011 Májusi számában pozitív lemezkritikát kaptunk, a zene “sokszínűségét” kiemelve, Kecskemét Város honlapján, “hamisítatlan, igényesen kidolgozott, gitár alapú kemény rockot hallunk” értékelték az első lemezt.

2011 Május hónapjától két dal: “Nézz rám”, és a “Gyere hát vissza” hallható a Gong rádió(Térség hangja) műsorában! 2011 Augusztusában , a Hírös Hét fesztivál keretében fellépett velünk Tasi Zsolt, aki ettől a naptól hivatalosan is a zenekar dobosa . Vellai Tamás – Picure, Budapesti munkái miatt nem tudta vállalni a zenekar további teendőit, ezúton is köszönjük a kitűnő szakmai segítségét és munkáját!

2011 Szeptemberében interjút készítettünk a Kecskeméti Televíziónál, a Hírös Hét Fesztivál koncertanyagával együtt bekerült a csatorna Mozaik c- műsorába.
2011 Őszén miniturnét bonyolítottunk, játszottunk az Időgép, Nova Prospect zenekarokkal, továbbá játszottunk a Szlovákiai Phoenix vendégeként, ahol szenzációs vendéglátásban és fogadtatásban volt részünk. 2012 Januárjában, hosszú várakozás után elkészült az első profi videoklipünk.

2012.01.24-én a 1music channel- 1Like Rock műsorában adunk interjút, és bemutatásra kerül a „Neked eladom” a lelkem klipje is.

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: