Véremben van a Rock Napja

Véremben van a Rock Napja

Június 14-én, a Rock Napján mutatja be 2. lemezét a Rossz Szokás zenekar. Sztárvendégük a felvidéki Rómeó Vérzik lesz. A helyszín a szigetszentmiklósi Rock Lyuk, ahová megéri leugrani erre a napra.

A Rock Napjához legközelebbi szombatot választotta második, Véremben van című lemezének bemutatására a Rossz Szokás zenekar.
A banda ezúttal nem bíz semmit a véletlenre, hiszen amellett, hogy tudják: a mocskos rockot sokan szeretik önmagában is igazi sztárparádét csapnak ezen a napon.

Egyrészt a lemezen a Zorall zenekar két zenésze is közreműködik: Boros Péter dobos és Szendrey Zsolt Károly énekes beszállt a Rossz Szokás Vedelem a sört című dalába, ami éppen a Zorall éves fesztiváljáról, a Sörolimpiáról és az ott szerzett – el lehet képzelni milyen – élményekről szól.

A lemezbemutatóra pedig a zenekartagok közös nagy kedvencüket, a Rómeó Vérzik zenekart hívták meg, akik bevállalták a bulit.

Két koncertért nem éri meg elindulni sehonnan, de ez a lemezbemutató tele van a legédesebb rossz szokásokkal: kaja, pia, rocknroll, ezért már reggel 10:00-tól főzőversennyel és hideg sörrel várják a korán érkezőket. Az első banda a tervek szerint délután kettőkör csap a húrokba és hajnalig 8-10 zenekar húzza el nótáit – vagy feldolgozásait.

A Rossz Szokás 20:00-kor, a Rómeó Vérzik pedig 22:00-kor áll a színpadra a tervek szerint.

Helyszín tehát: Szigetszentmiklós – ROCK LYUK (Gyári út 39.)
Időpont: 2014. 06. 14. (szombat) 10:00-tól
Belépő 1500 forint!

  

Weboldal link: https://www.facebook.com/events/536296716454213/?ref=5

Facebook link: https://www.facebook.com/RockLyuk


Warning: require_once(/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php): failed to open stream: No such file or directory in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php' (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151