VI. ÉTER FESZTIVÁL

VI. ÉTER FESZTIVÁL

Mivel a rendezvénysorozatunk része, hogy az amatőr zenekaroknak minél több lehetőséget tudjunk nyújtani, ezért úgy gondoljuk, a Rock napja keretében az ország minden területére eljuthat a fesztivál híre.

A rendezvény célja: Lehetőséget nyújtani az országban és a határon túl élő, szárnyaikat próbálgató amatőr magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és a fejlődésre. Későbbiekben a győztes zenekarok a város, a megye és a régió jó hírének öregbítését szolgálják. További célunk megteremteni a tartalmas és hasznos kikapcsolódás lehetőségét a fiatalok számára.

VI. Észak-Magyarországi TEhetségkutató Ifjúsági és Rock-fesztivál (VI. ÉTER FESZTIVÁL 2012)
A rendezvény rövid ismertetése: A tehetségkutatón a meghívott együttesek főként saját szerzeményeiket adják elő, egymással versenyezve mutatják meg tehetségüket a közönségnek és a szakértő zsűrinek. A zsűri a produkciók után értékeli, véleményezi a bandákat és iránymutatást ad zenei fejlődésükhöz. Az estét neves fellépők zárják.

A tavalyi rendezvényre az ország minden pontjáról közel 100 zenekar jelentkezett, ebből 48 zenekar kapott lehetőséget a bemutatkozásra. Idén 32 versenyző zenekarnak szeretnénk lehetőséget adni professzionális keretek között, a már négy napos GÁLÁN, hogy megmutathassák tudásukat. (TEHÁT MINDEN VERSENYZŐ ZENEKAR A GÁLÁN KAP LEHETŐSÉGET A BEMUTATKOZÁSRA!)

Ezen túl számos vendég zenekar is lehetőséget kap az ÉTER Fesztivál állomásain, így a 2012-es ÉTER Fesztiválon a tervek szerint közel 100 zenekarnak tudunk lehetőséget biztosítani a rendezvénysorozaton.

További főbb céljaink között szerepel, hogy a fesztivál egyes állomásain (is) olyan technikai és személyzeti hátteret biztosítsunk a jelentkező zenekaroknak, amely során méltóképpen megtudják mutatni tehetségüket.

Idén tehát állomásokon át juthatunk el a 4 napos Gálára, mely garantáljuk felejthetetlen élményeket tartogat majd.

Gála: Salgótarján, Tóstrand 2012. június 14-17. (csütörtök-vasárnap)

Június 16-ai program:

Steroid
Dolmen
Holtidő
Road
Risen to reclaim (CRO)
Insane

Bővebb informciók:
www.eterfesztival.hu

Főszervező:

Promeritum Alapítvány, FEST Egyesület

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: