Wisdom

Wisdom

1 éve, hogy megjelent a Wisdom zenekar legutóbbi nagylemeze a Judas. Azóta sok fontos dolog történt a bandával. Nagy sikerrel lement az őszi jubileumi turnéjuk, ahol 10 éves fennállásukat ünnepelték, közben elkészítettek egy klipet, mely nemzetközileg is nagy elismerésnek örvend, illetve csináltak egy emlékezetes Keep Wiseman Alive-ot a Club202 színpadán.

Az apokalipszis éve egy nagy bejelentéssel kezdődött, a zenekar aláírt a nemzetközi Noise Art Records kiadóval és a Rock The Nation koncertszervező irodával, akik olyan bandákkal dolgoznak, mint az Exodus, Sabaton, Finntroll, Kreator stb. Ennek eredményeképpen augusztusban világszerte meg fog jelenni a Judas, melyet a Sabaton zenekar szeptemberben induló Swedish Empire turnéján mutathatnak majd be a srácok. Addig néhány nagyobb fesztiválon lehet elcsípni a Wisdomot (Metalcamp, Fezen, Rockmaraton stb), valamint a turné után a rendhagyó Keep Wiseman Alive-on.

Nagy örömmel vettük a Rock Napja kezdeményezést, mint minden rockzenével kapcsolatos összefogást. Mindenki, aki részt vesznek benne, egy kicsit magasabbra emeli a rock zászlaját. Mi egy koncerttel fogjuk ezen a napon életben tartani a lángot, és biztos, hogy a turnébuszban is csak színtiszta rockzene fog szólni. További info: http://www.wisdommetal.com

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: