Zombi gyilkolás metal zenére

Zombi gyilkolás metal zenére

Elkészítettük a győri Thornwill zenekarnak a legújabb videoklipjét. Ezúttal zombik és élőhalottak lepik el a földet. Figyelem, a klip megtekintése nem ajánlott 18 év alatt.

A videóklip a főszereplő (aki egyben a zenekar énekese is) fejében játszódik, zombi apokalipszis és agresszív élőhalott lények képében megjelenő látomásokkal.

A klipben sok zombifilm és zombis sorozat előtti tisztelgésként utalásokat rejtettünk el. Látható az Umbrella Corporation egy alkalmazottja (őt a zenekar dobosa játssza) a Resident Evil (Kaptár) filmre utalásként. Szerepel egy Rick Grimes Sheriff öltözékében lévő zombi a Walking Dead tiszteletére, óriásplakáton látható a 28 nappal később posztere. Láthatsz a filmben egy Twinkies dobozt is, a Zombieland hatására, mivel abban a filmben végig egy ilyen sütire vágyakozik Woody Harrelson. De a figyelmes néző észreveheti Cherry-t, a go-go táncost is, az autó visszapillantó tükrén lógva. Ő a Planet Terror című élőhalott film egyik jellegzetes, féllábú figurája.

A klipet a Chrome Ball Studio készítette: http://www.chromeball.com

Közreműködtek:
Ágoston Krisztián, Barbi Grimm Zsófi, Gábor Álmos, Horváth Fanni, Ifjú István, Jászberényi Mátyás, Knausz Péter, Kollár Adrián, Kollár Jácint, Kollár Krisztián, Kollár Martin, Koller Tímea, Mike Crepkey, Molnár Máté, Paróczi Tamás, Scheer Dani, Szabó Márton, Tóth Gábor, Váczi Balázs, Várszegi Vica

Rendező: Kollár Adrián

A zenekar Facebook oldala:
http://www.facebook.com/thornwill

A filmgyártó cég Facebook oldala:
http://www.facebook.com/chromeball

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: