Zúzda Rock Kert

Zúzda Rock Kert

A Zúzda Rockkert nem rég nyitotta meg kapuit a rock zene hódolói előtt. A cél az volt, hogy egy olyan szórakozóhelyet teremtsünk, ahol korosztálytól függetlenül a hét bármelyik napján szórakozhat, beszélgethet, ismerkedhet, táncolhat, koncerten tombolhat a közönség és mindezt kedvező áron.

Az is szempont volt, hogy ne kelljen órákat utazni, illetve a lakóközösség ne vétózza meg a hajnalig tartó mulatozást. Így hát az sem volt kérdés számunkra, hogy az első olyan hazai rendezvénysorozat mellé álljunk, amely a rockzene jegyében szerveződött.

Szeretnénk otthont adni feltörekvő bandáknak illetve profi zenekaroknak is. A hely kialakításában törekedtünk arra, hogy mindenki teret találjon a szórakozásra vérmérsékletének és kedvének megfelelően. A Zúzda Rockkert nem csak koncerttérrel illetve tánctérrel rendelkezik, ahol hajnalig szólhatnak a rock „slágerek” vagy éppen a rock-karaoke, hanem a hely adottságai lehetőséget adnak a beszélgetni, sörözni vágyóknak. Erre tökéletes helyszín lehet a kerthelyiség, terasz és a barlangszerű, sejtelmes labirintus-szerű alsó szint.

Rock Napja a Zúzda Rock Kertben

A fellépő zenekarok közül elsőként a Long Road zenekar csatlakozott hozzánk. A dallamos metálzenét játszó banda 2010 nyarán alakult. Számos tagcserét követően a zenekart Nachladal Tamás (ének), Gábeli László (gitár), Nagymihály Lajos (dob), Gieszer Tamás (szintetizátor) és Vállai Krisztián (basszusgitár, vokál) alkotják. Nemrégiben jelent meg első kislemezük, amely az Álmatlanság címet viseli. Számos sikeres koncertet tudhat maga mögött a zenekar ebben az évben, játszottak a PeCsában, Pannónia Fesztiválon és számos nagy budapesti rock klubban és hamarosan a Rockmaraton következik. A banda számára külön öröm, hogy a Zúzda Rockkertben ünnepelheti a Rock Napját. Számos neves zenakarral játszottak már együtt: Omen, Akela, Kalapács József, Kalapács és az Akusztika, Ego-Project, Lord, Cool Head Clan . A rock zene ünnepén a zenekar külön kedveskedik majd azoknak a rajongóknak, akik részt vettek a nem rég lezajlott klipforgatáson.

Ha szeretnétek a Rock Napja főszervezőjével is beszélgetni, akkor mindenképp gyertek el erre a bulira, hiszen a Thornwill zenekar is ott lesz. Énekesük, Gábor Álmos egyben a Rock Napja egyik ötletgazdája is. A zenekar 2010-ben adta ki első lemezét Implosion címmel, amihez egy videoklip is készült. A Thornwill megfordult már a környező országokban is, sőt még Münchenbe is eljutottak, ahol egy igazán zúzós metal koncertet adtak a német rajongóknak. Tavaly és tavalyelőtt is felléptek a Metalfesten, idén pedig a Rock Napján kívül a Pannonia Fesztiválon és a Hegyalja fesztiválon is fellépnek. Következő albumuk gőzerőkkel készül, és a Zúzda Rock Kertben már erről is hallhattok egy kis ízelítőt.

Az est folyamán még találkozhattok a Mozso, a Sickrats és a Konkrét zenekarral.

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: