Használt monitort akár rendkívül kedvező áron is lehet kapni. Hasonlóan más elektronikai iparcikkekhez, erre sem kell feleslegesen százezer forintokat kidobni az ablakon: viszont jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy pontosan mennyibe fog kerülni ez a kiadás. Mire számítsunk, ha például egy komplett irodát szeretnénk feltölteni ezzel az elektronikai cikkel?

Mi az a használt monitor?

A használt monitor egy olyan készülék, amely arra jó, hogy képernyős tartalmat jelenítsünk meg a segítségével. A monitor lehet többféle méretű és felbontású: de általánosságban véve kijelenthető, hogy megfelelő minőséget és esztétikumot hordoznak magukban ezen készülékek.

Mennyibe kerül ez a számítógépes kellék használatan?

Az ár természetesen függhet a márkától is, és attól is, hogy mennyire használt az adott készülék, milyen minőségben van, hány évet használták előtte, korábban. Általában 20.000 Ft-tól indulnak az árak, de egy jobb minőségű monitorért elkérhetnek akár 60-100.000 Ft-ot is.

Általában elérhető HDMI csatlakozás és USB töltő is, így gyakorlatilag bármit képesek lehetünk tölteni és csatlakoztatni, mobiltelefontól kezdve egészen a legkülönfélébb kütyükig. Általában 70 cm-es méretű oldalirányban, így egy nagyobb irodai asztalon kényelmesen elférnek a beüzemelt egységek.

Mennyi garanciát nyújtanak a kereskedők ezen termékekre?

Ez mindig változó, de általánosságban véve kijelenthető, hogy egy korrekt üzlet minimum 1 év garanciát ad mindenre, mely csekély felár ellenében akár 2 évre is kibővíthető. Ezzel bizonyítják a legjobb kereskedők, hogy a termékük igazi prémium és első osztályú minőség.

Ajánló: Samsung S29E790C – ívelt monitor

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.