Nagyon sokféle szempontot érdemes átgondolni, ha táskát szeretnénk venni. Ennek az az oka, hogy a vásárlás rendkívül sokféle tekintetben lehet összetett. Soha ne gondoljuk azt, hogy elegendő lesz csupán 1-2 tényezőt figyelembe venni.

Alapvetően tartsuk észben, hogy ez is egy olyan döntés, amely gondos mérlegelést kíván és igényel.

Szín

A szín az egyik legfontosabb tényező, amelyet szem előtt kell tartanunk. A barna, bézs, fehér és fekete a leggyakoribb színek, ezek számtalan árnyalata található meg a boltok polcain. Ezen felül lehet még más színben is vásárolni, például piros, sárga, vagy kék variációkban.

Méret

A méret is nagyon fontos ám. Mi a cél? Az, hogy kimozduljunk egyszer, vagy hogy a mindennapi tevékenységeinkhez megfelelő méretbeli kapacitást nyújtsunk, amely megfelelő akár egy bevásárlásra is?

Stílus

Sokféle stílus van. Ráncozott? Sima? Egyenes? Mindegyik más és más – soha ne felejtsük el, hogy a női táskák mindig különböznek picit a férfi mintáktól, szabásoktól. Mindenkinek teljesen más ízlése van, és ehhez a piac is igyekszik alkalmazkodni.

Ár

Az árak tekintetében is van valamekkora szórás a piacon, de azért nincs akkora, mint sok másik fashion kellék esetén. Például pár ezer forintért vásárolhatunk igazán jó minőségű, stílusos táskadarabokat is.

Mérlegeljünk gondosan!

Minden szempont szerint érdemes mérlegelni. Az összes lehetséges tekintetben kell, és szükséges is. Ennek az az oka, hogy teljesen más variációkat jelentenek a különböző elemek.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.